Werkzaam in de oceaan

Bij Register Taxateurs Kennemerland bent u aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een zeer voordelige taxatie in Kennemerland en omgeving. Onze erkende taxateurs werken enkel volgens de laatste taxatienormen, waardoor onze taxatierapporten voldoen aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers.

Wanneer een taxatierapport nodig?

Een taxatie kan bij verschillende aangelegenheden noodzakelijk zijn. Wij zullen hieronder de drie meest voorkomende redenen weergeven.

Financieren / kopen van een woning

Wanneer u een woning koopt zal de bank van een onafhankelijke taxateur willen weten of de koopprijs reëel is. Hiervoor zal een andere makelaar / taxateur een taxatierapport opmaken.

Verbouwen / verbeteren van de woning

Als u een woning wilt verbouwen en daarvoor een extra hypotheek gaat afsluiten dan heeft u een taxatierapport nodig. Hiervoor zal een makelaar / taxateur een rapport opmaken.

Echtscheiding of erfenis

Bij een echtscheiding of erfenis hoeft niet per definitie een taxatierapport te worden gemaakt. Echter in geval van tegenstrijdige belangen en / of meningen kan het opmaken van een taxatierapport wel duidelijkheid geven. Hiervoor zal een makelaar / taxateur een rapport opmaken.

NWWI taxatierapport Kennemerland en omgeving

Een taxatie is van belang wanneer u een hypotheek wilt afsluiten. Hypotheekverstrekkers zullen vragen om een gevalideerd taxatierapport. Wij zullen het rapport opsturen naar het NWWI, zodat zij het rapport kunnen valideren. Een gevalideerd taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers en wordt eveneens geaccepteerd voor de aanvraag van een hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Bij Register Taxateurs Kennemerland heeft u al een gevalideerd taxatierapport vanaf € 749,99 incl. btw.

Let op: Er bestaat een verschil bij hypotheekverstrekkers over de geldigheidsduur van een taxatie. Dit kan variëren van drie tot zes maanden. Zorg dat u zich hierover goed laat informeren.

Een taxatie nodig? Wij regelen dit binnen enkele dagen!

Wij zijn lid van de VBO, Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, NWWI en Taxateurs Unie.